Način isporuke

Uređaji, koje ste poručili putem internet stranice www.tehbazar.ba, mogu Vam biti isporučeni putem kurirske službe, sa kojom sarađujemo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas). Pošiljka se isporučuje na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite na Vašoj adresi lice koje će preuzeti pošiljku. Prije same isporuke neko ćeVas kontaktirati kako bi dogovorio tačno vrijeme isporuke.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Vaša je obaveza da, u mjestu prijema, obezbijedite prostor u kome je moguće otpakovati uređaj i vizuelno ga pregledati i vidjeti da li postoje oštećenja. Ukoliko nije obezbijeđen prostor u kome može fizički da se izvrši provijera, isto će se uraditi u najbližoj mogućoj tački mjesta isporuke. Ukoliko se prilikom pregleda utvrdi da je aparat oštećen imate pravo da odbijete prijem robe. Po prijemu robe potpisujete dokument kojim potvrđujete da ste uređaj primili u neoštećenom stanju. Kurir će svaku pošiljku pokušati da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon, koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. U ovom slučaju smatramo da ste odustali od kupovine i vratićemo Vam isplaćen iznos umanjen za troškove neuspiješne isporuke, a o ovome ćemo Vas obavijestiti putem e-maila. 

Rok isporuke

Poručeni uređaj biće Vam isporučen u najkraćem roku, a u skladu sa našim mogućnostima i zakonskim rokom od 30 dana od zaključenja ugovora. Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cijena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj: 061/569-154 ili na mail info@tehbazar.ba

Shopping Cart