TOPLOTNA PUMPA HI-AQUA SMART 12kw spoljna jedinica G+H HISENSE AHW-120UCSDP

4,574.00 KM

KARAKTERISTIKE:

  • senzor temperature
  • sigurnosni termostat
  • regulator
  • električni grijač
  • pumpa za vodu
Brza dostava
Sigurna kupovina
Plaćanje karticama

Hisense vazduh voda toplotna pumpa prikuplja slobodnu energiju iz spoljašnjeg vazduha, i uz upotrebu malo elektične energije, prikupljenu slobodnu energiju pretvara u energiju za grijanje. Hi Aqua Smart serija ima vrhunske performanse, visoko je efikasna, štedljiva i ima manju emisiju CO₂. Može se ugraditi na već postojeći sistem grejanja kao i u novogradnju. Visoko efikasna vazduh-voda pumpa smanjuje potrošnju energije zgrade. Može raditi u kombinaciji sa tradicionalnim izvorom toplote, gasnim bojlerom… Hisense Hi-AquaSmart toplotne pumpe mogu se spojiti sa podnim grijanjem, niskotemperaturnim radijatorima, bojlerom za toplu vodu u domaćistvu ili sa solarnim. Bojeler za toplu vodu možete dokupiti.

Hisense je usvojio spiralni kompresor koji injektuje paru, on pruža višu razmjeru kompresije, glatku opskrbu uljem i niži nivo buke. Efikasno povećanje rashladnog gasa kroz ubrizgavanje pare, povećava kapacitet grijanja.

Upotreba toplotne pumpe značajno smanjuje emisiju CO₂.

U poređeju sa drugim načinima grijanja, grijanje na struju, gas, ugalj, solarno itd. Sistem toplotne pumpe je daleko efikasniji i godišnja ušteda je očita.

Prosječna potrošnja HI-AquaSmart toplotne pumpe u poređenju sa drugim načinima grijanja
Serija toplotnih pumpi Hi-aqua smart opremljena je visoko efikasnom DC inverter vodenom pumpom koja minimalizuje potrošnju energije tokom rada. Ima bolju linearnu kontrolu outputa kapaciteta i više je prilagodljiva od AC vodene pumpe.

Hi-Aqua Smart od 14kW spoljašnja jedinica može da održi svoj nominalni kapacitet dok temperatura ne padne ispod -15°C, bez pomoći električnog grejača. A spoljašnja jedinica od 16kW može da održi svoj nominalni kapacitet dok temperatura ne padne ispod -10 °C.

Velika prednost ovih toplotnih pumpi je što se mogu spojiti sa postojećim bojlerima ili solarnim panelima. Idealne su kao alternativa u starim zgradama sa tradicionalnim bojlerima, ali i kao dodatno rešenje za toplu vodu u već postojećim sistemima.

Brend

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart