Sale!

HISENSE Klima Wings Pro HiNano 18K

1,299.00 KM

  • Kapacitet hlađenja: 5 kW
  • Snaga grijanja: 5.6kW
  • Namjena za prostor od: 36 do 50m2
  • Energetska klasa hlađenje: A++
  • Energetska klasa grijanje: A+
  • Grijač vanjske jedinice
  • WiFi: Da
  • Grijanje do -20°C

Nema na zalihi

Brza dostava
Sigurna kupovina
Plaćanje karticama

Štiti vaš dom i vaše zdravlje
HI-NANO
HI-NANO je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0.4 do 0.6 jona po kubnom centimetru. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata. U poređenju sa običnom plazmom, proizvodi duplo manje ozona (0.007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Efikasno uklonite bakterije i uživajte u čistom vazduhu svakog dana. Francuska Texcell laboratorija dokazala je da HI-NANO može efikasno da uništi 93.54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2) za dva sata.

Superiorni kapacitet grijanja
Grijanje na -20°C
Znate kako osjećate toplinu sunca čak i u hladnom okruženju? Naše funkcije grijanja i hlađenja vam daju sličan osjećaj. Mogućnost grijanja i na -20°C ili sličnim temperaturama je omogućena našom tehnologijom predzagrijavanja. Klima uređaj može normalno da grije čak i ako je vanjska temperatura -20°C.

Jednostavne i pouzdane WiFi komande
Pametna WiFi kontrola
Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mjesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju. Tako ćete moći da stvorite prijatnu atmosferu u domu prije dolaska kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.

Pametna glasovna kontrola
Smart Voice Control
Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada.

Brend

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “HISENSE Klima Wings Pro HiNano 18K”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Shopping Cart